0  produkt
Košík je prázdny

Novinka

Apple Watch SE GPS + Cellular 40mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - S/M

 
 
Apple Watch SE GPS + Cellular 40mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - S/M
 
 
 
 
Vaša cena
291 EUR  bez DPH
Vaša cena
349 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 

 



 

 
 
 
 

Informácie o produkte

Kód
 

AWAPMRG73

  (
Part No.
 

MRG73QC/A

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Dôležitá informácia:
Funkcia Cellular (eSIM) nie je na Slovensku zatiaľ dostupná.


Apple Watch Series SE (GPS + Cellular)


MOBILNÉ PRIPOJENIE - Pošlite textovú správu, uskutočnite hovor a streamujte hudbu a podcasty bez vášho iPhone v blízkosti. Pridajte si mobilnú tarifu a zostaňte v spojení na viacerých miestach ako kedykoľvek predtým. Apple Watch SE vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším. Núdzové SOS vyžaduje mobilné pripojenie alebo volanie cez Wi-Fi s internetovým pripojením z hodiniek Apple Watch alebo blízkeho iPhone. Aktualizácie Fall Detection sú dostupné na Apple Watch Series 4 a novších s watchOS 8 a novším. Apple Pay nie je k dispozícii na všetkých trhoch.

Hodinky Apple Watch Series SE majú vodotesnosť 50 metrov podľa normy ISO 22810:2010. To znamená, že sa dá použiť na aktivity v plytkej vode, ako je plávanie v bazéne alebo oceáne. Apple Watch SE by sa nemali používať na potápanie, vodné lyžovanie ani iné aktivity zahŕňajúce vysokorýchlostnú vodu alebo ponorenie pod malú hĺbku. Vodeodolnosť nie je trvalý stav a môže sa časom znižovať. Pre mobilné služby sa vyžaduje plán bezdrôtových služieb. Pripojenie sa môže líšiť v závislosti od dostupnosti siete.

Aktivita - Zostaňte v pohybe, zostaňte motivovaní. Udržujte sa v pohybe a motivácii s krúžkami aktivity. Zmerajte všetky spôsoby, akými sa pohybujete, pomocou rôznych cvičení a metrík. Apple Watch SE vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším.

Pripojte sa - Zostať v kontakte. Dokonca aj bez vášho iPhone. Je ľahké zostať v kontakte. Dokonca aj bez vášho iPhone.

Podrobný popis

Vlastnosti L1 GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a BeiDou Kompas Stále aktívny výškomer Vodotesnosť do 50m Optický snímač srdcovej činnosti 2. generácie Medzinárodné tiesňové volanie Tiesňové SOS volania Akcelerometer snímajúci vysoké tiažové zrýchlenie Gyroskop s vysokým dynamickým rozsahom Snímač okolitého svetla Reproduktor Mikrofón Apple Pay GymKit Kapacita 32GB Displej 44mm puzdro 368 x 448 pixelov Plocha displeja 977mm2 LTPO OLED Retina displej Jas 1000 nitov Sklenený displej Ion-X Puzdro je vyrobené zo 100% recyklovaného hliníku Zdravie a kondícia Oznámenie o pomalom a rýchlom srdcovom tepe Oznámenie o nepravidelnom srdcovom rytme Fázy spánku Sledovanie cyklu Technológia Optický snímač srdcovej činnosti 2. generácie Dvojjadrový čip S8 SiP Korunka Digital Crown s haptickou odozvou L1 GPS Kompas s prerobenou aplikáciou Stále aktívny výškomer Akcelerometer snímajúci vysoké tiažové zrýchlenie Gyroskop Reproduktor a mikrofón 2. generácie Bezpečnosť Tiesňové SOS volania Medzinárodné tiesňové volania Detekcia pádu Detekcia autonehody Monitorovanie hluku Návrat Čip S8 čip s 64-bitovým dvojjadrovým procesorom W3 Bezdrôtový čip Pripojenie Wi-Fi 802.11b/g/n v pásme 2,4 GHz Bluetooth 5.0 Napájanie Vstavaná nabíjateľná lítium-iónová batéria Výdrž batérie na 18 hodín Magnetický nabíjací USB-C kábel Apple iPhone a životné prostredie Puzdro zo 100% recyklovaného hliníka 100% recyklovaný volfrám v Taptic Engine 100% recyklované prvky vzácnych zemín vo všetkých magnetoch Energeticky úsporné Ekologické balenie Sklo displeja bez obsahu arzénu Bez obsahu ortuti, BFR, PVC a berýlia O viac ako 80% nižšia uhlíková stopa vďaka novému procesu výroby zadnej strany puzdra Obsah balenia Apple Watch Series SE 44mm Remienok Magnetický nabíjací USB-C kábel (1m) Dokumentácia Rozmery: 44 x 38 x 10,7 mm Hmotnosť: 32,9 g Apple Watch SE vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším.