0  produkt
Košík je prázdny

Akcia

Apple Watch SE GPS 40mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - S/M

 
 
Apple Watch SE GPS 40mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - S/M
 
 
 
 
Vaša cena
208 EUR  bez DPH
Koncová cena
279 EUR  s DPH
Vaša cena
249 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Trnava Arena

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 

 



 

 
 
 
 

Informácie o produkte

Kód
 

AWAPMR9X3

  (
Part No.
 

MR9X3QC/A

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Apple Watch SE. Veľmi obľúbené . Cenovo dostupné. Prepracované. Najviac milujúce. Náročné na vlastnosti. Základné funkcie, ktoré vám pomôžu zostať v spojení, aktívni, zdraví a v bezpečí. Ideálne pre deti a starších dospelých pomocou nastavenia rodiny.


PREČO APPLE WATCH SE - Všetko podstatné, čo vám pomôže byť motivovaný a aktívny, zostať v spojení, sledovať svoje zdravie a zostať v bezpečí. Smart Stack a prepracované aplikácie vo watchOS 10 vám pomôžu vidieť viac informácií na prvý pohľad. Vďaka funkciám, ako je detekcia pádov a vylepšené metriky tréningu, majú Apple Watch SE lepšiu hodnotu ako kedykoľvek predtým.

CARBON NEUTRAL - Apple Watch SE (2. generácia) spárované s najnovšou Sport Loop sú uhlíkovo neutrálne.

ZDRAVOTNÉ A BEZPEČNOSTNÉ FUNKCIE - Získajte pomoc, keď ju potrebujete, pomocou detekcie pádu, detekcie zrážky a núdzového SOS. Získajte podrobné informácie o svojom zdravotnom stave vrátane upozornení, ak máte nepravidelný srdcový rytmus alebo nezvyčajne vysoký alebo nízky tep.

JEDNODUCHÉ KOMPATIBILNÉ - funguje bez problémov s vašimi zariadeniami a službami Apple. Automaticky odomknite svoj Mac. Nájdite svoje zariadenia jednoducho. Plaťte pomocou Apple Pay. Apple Watch SE vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším.

ODOLNÉ A ŠTÝLOVÉ - Vodotesnosť 50 metrov. Tri zakončenia. A farebne zladený zadný kryt vyrobený výrobným procesom, ktorý znižuje jeho emisie uhlíka.

JEDNODUCHÉ PRISPÔSOBITEĽNÉ - Vďaka remienkom na hodinky v rôznych štýloch, materiáloch a farbách a plne prispôsobiteľným ciferníkom si môžete hodinky zmeniť tak, aby zodpovedali vašej nálade alebo momentu.

VÝKONNÝ FITNESS PARTNER - aplikácia Workout vám ponúka množstvo spôsobov, ako trénovať navyše pokročilé metriky pre viac informácií o vašom tréningovom výkone.

ZOSTAŇTE V PRIPOJENÍ - Pošlite textovú správu, prijmite hovor, počúvajte hudbu a podcasty alebo zavolajte o pomoc pomocou núdzového SOS. Apple Watch SE (GPS) spolupracujú s vaším iPhone alebo Wi-Fi, aby ste zostali v spojení.

POKROČILÉ FUNKCIE ZDRAVIA - Dostávajte upozornenia, ak máte nepravidelný srdcový rytmus. Pozrite sa, koľko času ste strávili v REM, Core alebo hlbokom spánku s fázami spánku. A všimnite si svoj stav mysle, aby ste pomohli vybudovať emocionálne povedomie a odolnosť.

INOVATÍVNE BEZPEČNOSTNÉ FUNKCIE - Detekcia pádu a detekcia nárazu vás môžu spojiť pohotovostné služby v prípade tvrdého pádu alebo ťažkej autonehody. A núdzové SOS vám umožní privolať pomoc stlačením tlačidla.

Podrobný popis

Vlastnosti L1 GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a BeiDou Kompas Stále aktívny výškomer Vodotesnosť do 50m Optický snímač srdcovej činnosti 2. generácie Medzinárodné tiesňové volanie Tiesňové SOS volania Akcelerometer snímajúci vysoké tiažové zrýchlenie Gyroskop s vysokým dynamickým rozsahom Snímač okolitého svetla Reproduktor Mikrofón Apple Pay GymKit Kapacita 32GB Displej 40mm puzdro 324 x 394 pixelov Plocha displeja 759mm2 LTPO OLED Retina displej Jas 1000 nitov Sklenený displej Ion-X Puzdro je vyrobené zo 100% recyklovaného hliníku Zdravie a kondícia Oznámenie o pomalom a rýchlom srdcovom tepe Oznámenie o nepravidelnom srdcovom rytme Fázy spánku Sledovanie cyklu Technológia Optický snímač srdcovej činnosti 2. generácie Dvojjadrový čip S8 SiP Korunka Digital Crown s haptickou odozvou L1 GPS Kompas s prerobenou aplikáciou Stále aktívny výškomer Akcelerometer snímajúci vysoké tiažové zrýchlenie Gyroskop Reproduktor a mikrofón 2. generácie Bezpečnosť Tiesňové SOS volania Medzinárodné tiesňové volania Detekcia pádu Detekcia autonehody Monitorovanie hluku Návrat Čip S8 čip s 64-bitovým dvojjadrovým procesorom W3 Bezdrôtový čip Pripojenie Wi-Fi 802.11b/g/n v pásme 2,4 GHz Bluetooth 5.0 Napájanie Vstavaná nabíjateľná lítium-iónová batéria Výdrž batérie na 18 hodín Magnetický nabíjací USB-C kábel Apple iPhone a životné prostredie Puzdro zo 100% recyklovaného hliníka 100% recyklovaný volfrám v Taptic Engine 100% recyklované prvky vzácnych zemín vo všetkých magnetoch Energeticky úsporné Ekologické balenie Sklo displeja bez obsahu arzénu Bez obsahu ortuti, BFR, PVC a berýlia O viac ako 80% nižšia uhlíková stopa vďaka novému procesu výroby zadnej strany puzdra Obsah balenia Apple Watch Series SE 40mm Remienok Magnetický nabíjací USB-C kábel (1m) Dokumentácia Rozmery: 40 x 34 x 10,7 mm Hmotnosť: 26,4 g Apple Watch SE vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším.