0  produkt
Košík je prázdny
 

Peak Design Mobile Car Mount Charging - Black

 
 
Peak Design Mobile Car Mount Charging - Black
 
 
Vaša cena
96 EUR  bez DPH
Vaša cena
115 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

iStores KE Optima

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 
 
 

Informácie o produkte

Kód
 

ACPDMCMADBK1

  (
Part No.
 

M-CM-AD-BK-1

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Magnetický držiak telefónu do ventilácie automobilu.
U držiakov do ventilácie dostanete to, za čo zaplatíte. Držiak Peak Design je bezkonkurenčne najpevnejší, najodolnejší a najlepšie nastaviteľný držiak do ventilácie, ktorý je možné za peniaze kúpiť. Bežné držiaky do ventilácie prinášajú mnoho sklamaní: sú krehké a náchylné k pádu, ťažko sa polohujú a úplne blokujú prúdenie vzduchu. Držiak Car Vent Mount, vyrobený z pevného obrábaného hliníka, sa k ventilačnému otvoru pripevňuje pomocou dvoch spojovacích bodov, čo zaisťuje podstatne väčšiu pevnosť a stabilitu. Rameno otočné o 360 stupňov umožňuje umiestniť telefón ďalej od ventilácie na lepšie prúdenie vzduchu a lepšie sledovanie displeja. A aby toho nebolo málo, tento držiak využíva náš montážny systém SlimLink™ - silné magnety a protišmyková podložka s UV ochranou okamžite uchytí telefón na výšku aj na šírku. Mimoriadne silné magnety udržia telefón na mieste aj pri tej najsvižnejšej jazde. Rýchlosť a bezpečnosť vstavaného magneticko/mechanického zámku (tzv. SlimLink™) ťa úplne očarí.

Bezdrôtové nabíjanie (dodávaný s 12V cigaretovým adaptérom a napájacím káblom). U nabíjacieho modelu zaisťuje magnetický systém pripojenia držiaka zakaždým dokonalé vyrovnanie nabíjacej cievky. To znamená konzistentnejšie a efektívnejšie nabíjanie a žiadne prekvapivé výpadky batérie.

Kompatibilný s mnohými, ale nie všetkými ventilačnými otvormi v aute (viď špecifikácia kompatibility nižšie). Vyžaduje kryt Peak Design Everyday Case alebo adaptér Universal Adapter (predáva sa samostatne). Pri použití univerzálneho adaptéra nemusí byť nabíjanie možné alebo optimálne. Funguje aj s iPhone 12 a novším bez krytu alebo s krytmi Apple MagSafe.