0  produkt
Košík je prázdny

Vystavený

Marshall Willen - Black and Brass reproduktor *Vystavený*

Vystavené na jednej z našich predajní. Má známky bežného opotrebenia, ktoré nemajú žiaden vplyv na jeho funkčnosť.Pred zaradením do predaja otestované, záruka 12 mesiacov.
 
 
Marshall Willen - Black and Brass reproduktor *Vystavený*
 
 
Vaša cena
74 EUR  bez DPH
Vaša cena
89 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Trnava Arena

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 
 
 

Video

Informácie o produkte

Kód
 

SPMA1006059VYST

  (
Part No.
 

1006059

 
)
Záruka spotrebiteľ
12 mesiacov (IČO 12)

Popis

Vystavené na jednej z našich predajní. Má známky bežného opotrebenia, ktoré nemajú žiaden vplyv na jeho funkčnosť.Pred zaradením do predaja otestované, záruka 12 mesiacov.

Prenosný bezdrôtový reproduktor Marshall Willen v čiernej farbe ponúka pohlcujúci zvuk, odolnosť IP67 a skvelú výdrž 15+ hodín.

Marshall Willen
Vezmite si Marshall Sound všade so sebou - Willen je výkonný prenosný reproduktor, ktorý je stvorený tak, aby šiel všade s vami. Tento reproduktor vám prináša mohutný zvuk Marshall, ktorý máte radi, s jedným 2'' širokopásmovým meničom a dvoma pasívnymi žiaričmi.

Odolný dizajn - Willen prichádza s prvotriednou odolnosťou proti prachu a vode IP67, takže je vždy pripravený na cestu. Tento reproduktor spája ikonický dizajn Marshall s robustnosťou, ktorá vás odváži posúvať jeho hranice.

Hrací čas, ktorý nesklame - Willen je pripravený spustiť sa kedykoľvek, so statnými 15+ hodinami prenosného hracieho času na jedno nabitie. Keď potrebujete dobiť jeho batériu, 3 hodiny nabíjania ho vrátia na plnú kapacitu.

Udržateľný prístup k hudbe - Odolná konštrukcia tohto reproduktora neobsahuje PVC a 60 % plastov je recyklovaných z použitej elektroniky.

Umiestnite ho kdekoľvek - Willen je dokonalý viacúčelový reproduktor s flexibilným umiestnením. Postavte ho, položte, pripevnite k predmetu alebo ho nechajte visieť pomocou gumeného popruhu na zadnej strane.

Vstavaný mikrofón - Uistite sa, že váš hlas bude počuť pomocou vstavaného mikrofónu. Prijímajte a odmietajte hovory pomocou ovládacieho gombíka na prednej strane a užite si rozhovor bez použitia rúk.

Párujte a prehrávajte nahlas - Najkratšia vzdialenosť medzi vami a vašou hudbou je Willen – stačí spárovať a prehrávať hudbu bez zložitého nastavovania. Ak chcete upraviť zvuk, v aplikácii si môžete vybrať medzi tromi predvoľbami ekvalizéra.

Pripojte viac reproduktorov pomocou režimu Stack - Zosilnite svoj zvuk pripojením reproduktora k iným reproduktorom Willen.

Technické parametre:

Frekvenčný rozsah: 100 - 20 000 Hz

2'' širokopásmový menič a dva pasívne žiariče

Vstavaná, nabíjateľná Li-ion batéria

Čas prehrávania: 15+ hodín

Rýchle nabíjanie: 20 minút nabíjania poskytuje 3 hodiny prehrávania

Doba nabíjania: 3 hodiny

Odolnosť IP67

Viacsmerový ovládací gombík

Mikrofónny systém

Prednastavenia ekvalizéra v aplikácii

Bluetooth 5.1

Aplikácia Marshall Bluetooth (iOS a Android)

Rozmery: 101,6 × 100,5 × 40,4 mm

Obsah balenia: reproduktor, USB-C nabíjací kábel, používateľská príručka a právne a bezpečnostné informácie