0  produkt
Košík je prázdny

Novinka

Marshall Monitor II BT A.N.C. Black slúchadlá

 
 
Marshall Monitor II BT A.N.C. Black slúchadlá
 
 
Vaša cena
229 EUR  bez DPH
Koncová cena
299 EUR  s DPH
Vaša cena
275 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Trnava Arena

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 
 
 

Informácie o produkte

Kód
 

SPMA1005228

  (
Part No.
 

1005228

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

POPIS PRODUKTU
Dizajnové bezdrôtové slúchadlá na uši Marshall Monitor II ANC v čiernej farbe poskytujú vysoko výkonný zvuk a zostávajú stále kvalitnej reprodukcie hudby tak skvelej kvalite. Špecifikom je funkcia ANC pre aktívne potlačenie hluku a 40 mm špeciálne vyvinuté dynamické meniče, ktoré vytvárajú zvukový signál. Tento model disponuje bezdrôtovou podporou Bluetooth v 5.0 a integrovanou batériou, ktorá dokáže nabiť až 30 hodín so zapnutou funkciou ANC (pri jej vypnutí až 45 hodín). Ich súčasťou je ovládací gombík (prehrávanie hudby a nastavenie hlasitosti), tlačidlo ANC a tlačidlo M (umožňujúce prepínanie medzi predvoľbami ekvalizéra a pristupovať k hlasovému asistentovi).

Marshall Monitor II ANC
Slúchadlá sú moderné a poskytujú vysoko výkonný zvuk, vďaka ktorému si naplno užijete svoje obľúbené playlisty. Pokročilá technológia na potlačenie hluku a čo umožní vám maximálne blokovať hluk, na ktorom najviac záleží – na hudbu. Sú vyjadrené pre celodenný zážitok z počúvania, no pýšia sa aj 30 hodín bezdrôtového s aktívnym potlačením šumu a až 45 hodín bez, čo znamená, že vám nikdy neunikne žiadny tón.

Aktívne potlačenie hluku
Tento model pokročilú aktívneho využívania potláčania hluku, ktorá nepretržite meria okolitý hluk a blokuje šum, ktorý nechcete počuť. Teraz si môžete začať na to, na čom najviac záleží – na hudbu.

Ikonický zvuk
Slúchadlá poskytujú vysoko výkonný zvuk, ktorý vás úplne pohltí. Sú vybavené vyladenými 40 mm dynamickými ovládačmi, ktoré poskytujú vynikajúci zvukový signál, ktorý je typický pre značku Marshall.

Praktické vlastnosti:
Až 30 hodín bezdrôtového dýchania – Slúchadlá spôsobí až 30 hodín bezdrôtového výkonu s aktívnym potlačením hluku.

Ergonomická konštrukcia – Slúchadlá sa zároveň ergonomickou konštrukciou, ktorá poskytuje komfortný celodenný zážitok z počúvania, zároveň sa drží klasického vzhľadu Marshall.

Hlasový pomocník – Vychutnajte si zábavu, zostaňte v kontakte s priateľmi, získajte informácie a spravte svoj deň – to všetko bez toho, aby ste sa na mobil pozreli. Po nastavení je váš asistent pripravený pomôcť jednoduchým stlačením tlačidla na slúchadlách.

Skladací dizajn
Slúchadlá disponujú skladacím dizajnom, vďaka ktorému sa stanú skvelým spoločníkom na vašich cestách. Vďaka kompaktnej veľkosti a skladateľnému dizajnu sú vhodné na uloženie do tašiek či kabeliek.
Ovládacie funkcie
Ovládač – Prehrávajte a zastavte či upravte hlasitosť pomocou ovládacieho tlačidla.

Tlačidlo ANC – Prepínanie medzi aktívnym potlačením hluku, režimom monitorovania alebo vypínaním aktívneho potlačenia hluku.

Tlačidlo M – Multifunkčné tlačidlo vám umožní prepínať medzi tromi predvoľbami ekvalizéra alebo alternatívne pristupovať k hlasovému asistentovi.

Cestovná sada
Vyrobená bola krátko, ale aj dlhá cesta – súčasťou je nabíjací kábel USB-C, odnímateľný 3,5 mm audio kábel a vrecko na prenášanie.