0  produkt
Košík je prázdny

Novinka

DJI Avata 2 Fly More Combo (Single Battery)

 
 
DJI Avata 2 Fly More Combo (Single Battery)
 
 
Vaša cena
833 EUR  bez DPH
Vaša cena
1 000 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Trnava Arena

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 
 
 

Informácie o produkte

Kód
 

GTDJICPFP0000015001

  (
Part No.
 

9171

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Hlavné vlastnosti produktu
Pohlcujúci zážitok z letu
Intuitívne ovládanie pohybu
Detailné zábery vo veľmi vysokom rozlíšení 4K
Jednoduchá letecká akrobacia
Integrované ochranné oblúky
Bezproblémový POV obsah

Plnohodnotný zážitok z letu
DJI Avata 2 prináša pohlcujúci adrenalínový zážitok FPV dronu s vylepšeným zobrazovaním, bezpečnosťou a výdržou batérie. Zážitok môžete vylepšiť spárovaním Avata 2 s novými okuliarmi DJI Goggles 3 a DJI RC Motion 3.

DJI Goggles 3
DJI Goggles 3 teraz disponujú funkciou Real View PiP (Picture-In-Picture).
Môžete sledovať okolie bez toho, aby ste si museli okuliare zložiť, a tým získate väčšiu bezpečnosť a zároveň lepší zážitok z letu. Vďaka Micro-OLED displeju s vysokým rozlíšením a prenosu s veľmi nízkou latenciou môžetebezproblémovo preskúmavať okolie.

DJI RC Motion 3
S DJI RC Motion 3 môžete bez námahy vykonávať náročnú leteckú akrobaciu. Aj noví používatelia môžu teraz jednoducho vykonávať drifty a ďalšie úchvatné manévre.

Detailné zábery vo veľmi vysokom rozlíšení 4K
Vytvorte úchvatné vizuálne efekty vďaka 155 ° FOV kamere Avata 2 a jej schopnosti rýchleho priblíženia a oddialenia sa od objektov. Aj začiatočníci sa môžu rýchlo naučiť vytvárať akrobatické zábery a tiež zhotovovať rýchlo sa pohybujúce dynamické zábery v nízkych výškach, ktoré iné drony nedokážu.
155° mimoriadne široké FOV drone Avata 2
82° štandardný záber kamerových dronov

1/1,3palcový obrazový senzor
Vylepšený 1/1,3 palcový obrazový senzor rozširuje zachytený dynamický rozsah a efektívnejšie si poradí aj s horšími svetelnými podmienkami, takže umožňuje zhotovovať vynikajúce zábery pri každom lete.

Nové poňatie pohlcujúceho letu
4K / 60 fps HDR videa
4K / 60 fps HDR modelu Avata 2 dokáže zachytiť všetky úžasné okamihy rýchleho letu. Pre presnejšie vyladenie videa si môžete v okuliaroch nastaviť úroveň ostrosti a redukcie šumu.

RockSteady
Avata 2 je vybavený najnovším stabilizačným algoritmom DJI a umožňuje zhotovovať plynulé a stabilné zábery aj pri rýchlych letoch alebo za veterného počasia.

HorizonSteady
HorizonSteady zvládne horizontálne otáčanie až o 360 ° a zaistí, že urobené zábery zostanú fixované na horizonte, aj keď sa dron prudko otočí alebo výrazne vychýli.

155° mimoriadne široké FOV
Vylepšite svoj výhľad a zvýšte letový zážitok z letov v nízkych výškach a vysokých rýchlostiach. Avata 2 ponúka možnosti ultraširokého, širokého a normalného FOV.

10bitový D-Log M
Zachyťte bohaté detaily vo svetlách a tieňoch a rozšírte možnostipostprodukcie s využitím úprav farieb.
Režim Standard | Režim 10-bit D-Log M

Vďaka vylepšenej konštrukcii integrovaných ochranných oblúkov je Avata 2 ľahšia a obratnejšia, čo uľahčuje pohyb v stiesnených priestoroch. Uvoľnením plynovej páčky na RC Motion 3 alebo stlačením tlačidla zámku sa dron zastaví, čo umožňuje hravo zvládnuť neočakávané situácie. Okrem toho sa pri vybití batérie dronu alebo v prípade straty signálu spustí funkcia automatického návratu do východiskového bodu (RTH), ktorá zvyšuje úroveň bezpečnosti.

Nové binokulárne senzory typu rybie oko umožňujú určovanie polohy pomocou kamery smerom dole a dozadu počas letov v nízkych výškach a vo vnútri budov, čo zvyšuje stabilitu a bezpečnosť letu.

Dlhší let umožňuje preskúmanie väčšieho priestoru Avata 2 disponuje maximálnou dobou letu 23 minút a podporuje PD rýchlonabíjanie, takže ho môžete veľmi rýchlo dobiť.
Nový DJI Avata 2 Two-Way Charging Hub je vybavený funkciou akumulácie energie, ktorá umožňuje preniesť zostávajúcu energiu z viacerých batérií do tej s najvyššou úrovňou nabitia, čím získate v potrebných situáciách batériu navyše.

O4 Prenos videa, vylepšené možnosti sledovania
Vylepšená stabilita videoprenosu DJI O4 umožňuje sa naplno sústrediť na každý let a zaisťuje väčšiu bezpečnosť. Konštrukcia s dvoma vysielačmi, štyrmi prijímačmi a štyrmi anténami zaisťuje silnú ochranu proti rušeniu
a ponúka maximálnu vzdialenosť prenosu videa až do vzdialenosti 13 km, latenciu prenosu iba 24 ms, kvalitu obrazu vo vysokom rozlíšení 1080 p / 100 fps a maximálny prenosový dátový tok 60 Mb/s.
Nekonečná vášeň, bezdrôtové zdieľanie
Sledujte pomocou DJI Goggles 3 živý prenos z Avata 2 v aplikácii DJI Fly na svojom chytrom zariadení. Možnosť pripojenia až do vzdialenosti 5 m. Zdieľanie vzrušujúceho zážitku z FPV letu je teraz jednoduchšie a osvojenie techniky letu je dostupnejšie než kedykoľvek predtým.

Avatar 2 je vybavený 46GB interným úložiskom, ktoré umožňuje uloženie približne 90minútového videa v rozlíšení 1080 p / 60 fps.
Vďaka Wi-Fi pripojeniu zaisťujúcemu rýchly prenos súborov do telefónu sú následné úpravy a zdieľanie hotovej tvorby veľmi efektívne.

Vizuálne efekty jedným dotykom v aplikácii LightCut
Aplikácia LightCut, ktorú je možné pripojiť priamo k DJI Avata 2 cez Wi-Fi, umožňuje počas postprodukcie inteligentne pridávať Sky VFX na základe trajektórie letu zachytenej vo videách, čo vám pomôže ľahko vytvárať pútavé letecké zábery. Bez potreby stiahnutia záberov umožňuje aplikácia ich editáciu av kombinácii s funkciou One-Tap Edit môžete umožnia ľahko vytvoriť dokonalý obsah počas chvíľky a bez väčšej námahy.