0  produkt
Košík je prázdny
 

Aqara Smart Home Termohlavicu na radiátory E1

 
 
Aqara Smart Home Termohlavicu na radiátory E1
 
 
Vaša cena
46 EUR  bez DPH
Vaša cena
55 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

iStores KE Optima

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 
 
 

Informácie o produkte

Kód
 

ACWSSRTSA01

  (
Part No.
 

SRTS-A01

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Radiátorový termostat Aqara E1
Inteligentnejšie a pohodlnejšie ovládanie vykurovania pre váš domov

Termohlavicu ktorý možno použiť s väčšinou vodných radiátorov, ako sú ohrievače priestoru, ohrievače uterákov alebo dokonca teplé podlahy.

Preberá údaje z externých snímačov Aqara a podľa nich upravuje vykurovací výkon.

Zigbee 3.0, najrýchlejšej, najstabilnejšej a energeticky najefektívnejšej technológie inteligentného domu a buďte si istí budúcnosťou.
Údaje z externého teplotného senzora** (vrátane HomeKitu): Ovládajte teplotu celej miestnosti, nielen okolo radiátora. V porovnaní s inými termostatmi môže radiátorový termostat Aqara prijímať údaje o teplote priamo z pripojeného snímača teploty a vlhkosti Aqara alebo monitora kvality vzduchu TVOC, dokonca aj v HomeKit!

Všestranná kompatibilita: Kompatibilné s najpopulárnejšími ekosystémami a možno ho ovládať hlasom. Podporované sú Apple HomeKit, Alexa, Google, IFTTT, Alice, Marusya.
Pokročilá detekcia otvorenia dverí a okien: Aby sa neplytvalo energiou, TRV vypne kúrenie v prípade, že zistí otvorené dvere alebo okno. Dá sa to urobiť buď na základe vstavaného teplotného senzora, ktorý zaznamená náhly pokles teploty, alebo pripojením k Aqara dvernému a okennému senzoru cez automatiku, ktorá bude spoľahlivejšia.
Automatizácia počasia a ochrana proti zamrznutiu: V prípade rizika zamrznutia potrubia sa automaticky zapne kúrenie. Navyše vďaka výkonnej automatizácii Aqara Home v prípade prudkého poklesu vonkajšej teploty možno miestnosť predhriať, aby sa kompenzovala zmena teploty.
Konfigurovateľné inteligentné plány: Plány je možné nastaviť na požadované časové úseky, ako je noc, a prechod medzi nimi bude plynulý, aj keď čo najrýchlejší.Podpora zoskupovania zariadení: V prípade viacerých radiátorov v jednej miestnosti budú všetky zosynchronizované najefektívnejším spôsobom na základe aktuálnej teploty v miestnosti.
Farebný podsvietený displej: V porovnaní s podobnými produktmi má LCD obrazovka Aqara Radiator Thermostat podsvietenie, zväčšené pozorovacie uhly, extra vysoký kontrast, ako aj ostré a farebné ikony.
1-ročná výdrž batérie***: Po niekoľkých týždňoch používania nie je potrebné meniť batérie: vďaka protokolu Zigbee a energeticky účinnému hardvéru vydrží batéria termostatu Aqara Radiator Thermostat až jeden rok.
Geofencing a podpora viacerých domov: Ak máte viac ako jeden dom, budete môcť nastaviť nezávislú automatizáciu pre každý z nich a začať vykurovať ešte pred príchodom, takže keď vstúpite do domu, bude už teplo.
Jednoduchá inštalácia a široká kompatibilita****: Radiátorový termostat Aqara obsahuje adaptéry, vďaka ktorým je kompatibilný s veľkou väčšinou radiátorových ventilov. Pokiaľ ide o inštaláciu, trvá len niekoľko minút a nevyžaduje ďalšie nástroje.

Špecifikácie:
Model: SRTS-A01
Batéria: 3V DC (2 × 1,5V AA)
Bezdrôtové protokoly: Zigbee 3.0
Rozmery: O 57 × 89 mm (O 2,24 × 3,5 palca)
Prevádzková teplota: 0°C ~ 40°C (32°F ~ 104°F)
Prevádzková vlhkosť: 0 ~ 95% RH, bez kondenzácie
Závitové pripojenie: M30×1,5 mm
Maximálny výstupný výkon
Zigbee: <10 dBm
Prevádzková frekvencia Zigbee: 2405-2480 MHz