0  produkt
Košík je prázdny

Poškodený obal

Aqara Smart Home Hub (Riadiaca jednotka) s Kamerou G3H

 
 
Aqara Smart Home Hub (Riadiaca jednotka) s Kamerou G3H
 
 
Vaša cena
92 EUR  bez DPH
Vaša cena
110 EUR  s DPH
Dostupnosť
Pozrite si aj dostupnosť tovaru v našich predajniach
Dostupnosť na predajniach

Centrálny sklad

 

Košice Aupark

 

Prešov Novum

 

Poprad Forum

 

Banská Bystrica Europa

 

Nitra Mlyny

 

Nitra Promenáda

 

Trnava Arena

 

Bratislava VIVO

 

Bratislava Nivy

 

Bratislava Avion

 

Lučenec Galéria

 

Martin Tulip

 

Liptovský Mikuláš RGB

 
 
 
 

Video

Informácie o produkte

Kód
 

ACCHH03-RMA

  (
Part No.
 

CH-H03

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

AQARA HomeKit video kamera s funkciami inteligentnej Zigbee riadiacej jednotky

pre vylepšené zabezpečenie a domácu automatizáciu. Okrem toho disponuje rozpoznávaním tváre, infračerveným ovládaním a IR nočným videním.

Aqara Kamera Hub
Bezpečnostná videokamera HomeKit s rozpoznávaním tváre a gest, ktorá funguje aj ako inteligentný domáci hub Zigbee 3.0, ktorý dokáže ovládať existujúce zariadenia s podporou IR.

Môže fungovať ako HomeKit bridge (musíte použiť aplikáciu Aqara Home), čo znamená, že zariadenia pripojené k Aqara Hub je možné ovládať cez aplikáciu HomeKit.

Ak chcete ovládať zariadenie na diaľku, nie z domácej siete Wifi/LAN, potrebujete Apple TV (s tvOS 10.2 alebo novším), alebo iPad (s iOS 10.3 alebo novším), alebo HomePod nastavený ako domáci hub.

Vlastnosti a výhody

AI rozpoznávanie tváre a gest: Vďaka výkonnému NPU procesoru je kamera schopná rozpoznávať tváre a gestá, ktoré možno použiť v upozorneniach a domácej automatizácii.
Funguje ako Zigbee 3.0 Hub: Pripojte až 128 senzorov a ovládačov Aqara a užívajte si domácu automatizáciu, diaľkové ovládanie a podporu ekosystémov tretích strán.
Lokálne IR ovládanie: Hub má vstavaný IR ovládač, ktorý dokáže urobiť vaše existujúce infračervené kompatibilné zariadenia inteligentnými a podporovať lokálnu automatizáciu.
Všestranná kompatibilita: Podporuje HomeKit Secure Video, Amazon Alexa a Google Home (vrátane streamovania na inteligentné displeje) a umožňuje, aby kompatibilné AQARA zariadenia pracovali v HomeKit, Alexa, Google Assistant a ďalších systémoch.
360° pozorovací uhol s otáčaním a naklonením: 110° širokouhlý objektív v spojení s motormi na otáčanie a naklonenie poskytuje uhol otáčania až 340°, podporuje automatické otáčanie a sledovanie tváre a pohyb domácich zvierat.
2K 1296p rozlíšenie: Kamera obsahuje snímač s vysokým rozlíšením 2304 × 1296 pixelov, ktorý má za následok lepšiu kvalitu obrazu s viacerými detailmi. V režime HomeKit Secure Video kamera nahráva vo Full HD 1080p kvôli súčasným obmedzeniam technológie HomeKit.
Dual-Band 2.4/5 GHz WiFi: Už si nemusíte robiť starosti s kompatibilitou typu siete, kamera podporuje obe najpopulárnejšie WiFi frekvencie a používa ich na pripojenie vašich zariadení Aqara k sieti.
Type-C Port s Video výstupom: Jednotka využíva najmodernejší a univerzálny konektor, ktorý podporuje výstup videa s nízkou latenciou a vysokým rozlíšením cez protokol UVC.
Ochrana súkromia: Vaše súkromie bude chránené hardvérovou uzávierkou, ktorú možno ľahko rozlíšiť podľa roztomilej ospalej tváre. Okrem toho môže kamera automaticky zastaviť nahrávanie v prípade, že rozpozná niektorého z vašich rodinných príslušníkov.
IR nočné videnie s neviditeľnými LED-kami: Vďaka infračerveným LED diódam nočného videnia nemá kamera nepríjemné svetlo, ktoré by mohlo rušiť váš spánok počas noci.
1/4 palcová závitová skrutka: Kameru je možné umiestniť takmer všade vďaka svojej 1/4" závitovej skrutke, ktorá podporuje nespočetné množstvo príslušenstva tretích strán, ako sú stojany, statívy a držiaky.

Automatizácie:
1. Automatické ovládanie svetiel, TV, AC a iných spotrebičov ako aj 24x7 Bezpečnostná stráž
Camera Hub G3 prepojí všetky vaše senzory, ovládače a IR zariadenia Aqara, aby ste ich mohli ovládať prostredníctvom inteligentnej domácej automatizácie. Zároveň bude strážiť vašu bezpečnosť zapnutím sirény a upozornením v prípade, že sa k vám domov dostane neznáma osoba alebo sa spustí niektorý z vašich senzorov, keď ste vonku. Všetky tieto incidenty budú zaznamenané do vášho lokálneho alebo cloudového úložiska.

(Camera Hub G3 + Aqara Aktory + Aqara Senzory + IR Zariadenia)

2. Rozpoznávanie tváre a gest v automatizácii
Keď prídete domov, kamera rozpozná vašu tvár, deaktivuje alarm, nastaví klimatizáciu podľa vašich preferencií, zastaví jazdu a prepne do režimu rozpoznávania gest, takže budete môcť spúšťať scény pomocou ľubovoľného gesta už z predkonfigurovaných giest.

(Camera Hub G3)

3. Pokročilá časová os udalostí a upozornenia
Nakofingurujte pozíce senzorov Aqara v aplikácii Aqara Home, aby kamera začala nahrávaťe v prípade, že ste mimo domova a niektorý zo senzorov zachytí nejakú udalosť. Udalosť zo senzora bude zobrazená na časovej osi videa z kamery.

(Camera Hub G3 + Aqara Senzory)

Technické údaje

Farba biely

Bezdrôtové protokoly Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n/a/ac 2,4/5 GHz, podporuje WPA3

Rozmery 123,4 × 85,1 × 67,8 mm (4,86 × 3,35 × 2,67 palca)

Prevádzková teplota -10 °C ~ 40 °C (14 °F ~ 104 °F)

Prevádzková vlhkosť 0 ~ 95% RH, žiadna kondenzácia

Čo je v krabici Riadiaca Jednotka G3 × 1, používateľská príručka × 1, napájací adaptér × 1, napájací kábel × 1

Porty USB-C

Vstupný výkon 5V?2A

Celková spotreba energie 10 W (MAX)

Lokálny obchod MicroSD karta (nie je súčasťou balenia). Podporovaná je CLASS 4 alebo vyššia, až 128 GB úložného priestoru.

Rozlíšenie videa 2K 2304×1296p

Pozorovací uhol 110°

Uhol otočenia/naklonenia Horizontálne 340°, vertikálne 45° (nahor 30°, dole 15°)