0  produkt
Košík je prázdny

Produkt je možné objednať iba ako súčasť konfigurácie

Poškodený obal

Apple Watch Series 9 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band - S/M *Poškodený obal*

Poškodený obal
 
 
Apple Watch Series 9 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band - S/M *Poškodený obal*
 
 

 



 

 
 
 
 

Video

Informácie o produkte

Kód
 

AWAPMR8T3ROZ

  (
Part No.
 

MR8T3QC/A

 
)
Záruka spotrebiteľ
24 mesiacov (IČO 12)

Popis

Poškodený obal

Apple Watch Series 9. Inteligentejšie. Jasnejšie. Mocnejšie. Apple Watch Series 9 vám pomôžu zostať v spojení, aktívni, zdraví a v bezpečí. Obsahuje dvojité klepnutie, čarovný spôsob interakcie s Apple Watch, ešte jasnejší displej a funkciu Precision Finding pre iPhone.


PREČO APPLE WATCH SÉRIA 9 - Váš nevyhnutný spoločník pre zdravý život je teraz ešte viac
mocný. Čip S9 umožňuje mimoriadne jasný displej a magický nový spôsob rýchlej a jednoduchej interakcie s hodinkami Apple Watch bez toho, aby ste sa dotkli obrazovky. Pokročilé funkcie zdravia, bezpečnosti a aktivity poskytujú výkonný prehľad a pomoc, keď ju potrebujete. A prepracované aplikácie vo watchOS vám poskytnú viac informácií na prvý pohľad.

UHLÍKOVO NEUTRÁLNE - hliníkové hodinky Apple Watch Series 9 spárované s najnovšou Sport Loop sú uhlíkovo neutrálne.

POKROČILÉ ZDRAVOTNÉ FUNKCIE- Sledujte kyslík v krvi. Vykonajte EKG kedykoľvek. Pozrite sa, koľko času ste strávili v REM, Core alebo Deep spánku s fázami spánku. Snímanie teploty poskytuje pohľad na celkovú pohodu. A všimnite si svoj stav mysle, aby ste pomohli vybudovať emocionálne povedomie a odolnosť.

VÝKONNÝ FITNESS PARTNER - aplikácia Workout vám ponúka množstvo spôsobov, ako trénovať navyše pokročilé metriky pre viac informácií o vašom tréningovom výkone.

NOVATÍVNE BEZPEČNOSTNÉ FUNKCIE - Detekcia pádu a detekcia havárie vás môžu spojiť pohotovostné služby v prípade tvrdého pádu alebo ťažkej autonehody. A núdzové SOS vám umožní privolať pomoc stlačením tlačidla.

JEDNODUCHÉ KOMPATIBILNÉ - funguje bez problémov s vašimi zariadeniami a službami Apple. Automaticky odomknite svoj Mac. Získajte približnú vzdialenosť a smer k vášmu iPhone pomocou funkcie Precision Finding na podporovaných modeloch iPhone. Plaťte pomocou Apple Pay. Apple Watch Series 9 vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším.

JEDNODUCHÉ PRISPÔSOBENIE - Vďaka remienkom na hodinky v rôznych štýloch, materiáloch a farbách, ako aj štýlovým a funkčným ciferníkom s komplikáciami prispôsobenými vašim záujmom, si môžete hodinky zmeniť tak, aby zodpovedali vašej nálade alebo momentu.

NEUVERITEĽNÁ TRVANLIVOSŤ - Húževnatejšie ako húževnaté. Je odolný proti prasknutiu, odolný proti prachu s certifikáciou IP6X a vodeodolný do 50 m.

ZOSTAŇTE V PRIPOJENÍ - Pošlite textovú správu, prijmite hovor, počúvajte hudbu a podcasty a dostávajte upozornenia na cestách. Apple Watch Series 9 (GPS) spolupracujú s vaším iPhone alebo Wi-Fi, aby ste zostali v spojení.

Podrobný popis

Vlastnosti L1 GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a BeiDou Kompas Stále aktívny výškomer Vodotesnosť do 50m Snímač kyslíka v krvi (aplikácia Saturácia kyslíkom) Elektrický snímač srdcovej činnosti (aplikácia EKG) Optický snímač srdcovej činnosti 3. generácie Medzinárodné tiesňové volanie Tiesňové SOS volania Akcelerometer snímajúci vysoké tiažové zrýchlenie Gyroskop s vysokým dynamickým rozsahom Snímač okolitého svetla Reproduktor Mikrofón Apple Pay GymKit Kapacita 64GB Displej 41mm puzdro 352 x 430 pixelov Plocha displeja 904mm2 Always-On LTPO OLED Retina displej Jas 2000 nitov Sklenený displej Ion-X Puzdro je vyrobené zo 100% recyklovaného hliníku Zdravie a kondícia Aplikácia Saturácia kyslíkom Aplikácia EKG Oznámenie o pomalom a rýchlom srdcovom tepe Oznámenie o nepravidelnom srdcovom rytme Fázy spánku Sledovanie cyklu s retrospektívnym odhadom ovulácie Technológia Snímač kyslíka v krvi Elektrický snímač srdcovej činnosti Optický snímač srdcovej činnosti 3. generácie Snímač teploty Dvojjadrový čip S9 SiP Korunka Digital Crown s haptickou odozvou Bočné tlačidlo Gesto poklepania L1 GPS Kompas s prerobenou aplikáciou Stále aktívny výškomer Akcelerometer snímajúci vysoké tiažové zrýchlenie Gyroskop Reproduktor a mikrofón 2. generácie Bezpečnosť Tiesňové SOS volania Medzinárodné tiesňové volania Detekcia pádu Detekcia autonehody Monitorovanie hluku Návrat Čip S9 čip s 64-bitovým dvojjadrovým procesorom W3 Bezdrôtový čip Čip (ultraširokopásmový) 2.generácie Pripojenie Wi-Fi 4 802.11b/g/n v pásme 2,4 GHz a 5 GHz Bluetooth 5.3 Napájanie Vstavaná nabíjateľná lítium-iónová batéria Výdrž batérie na 18 hodín Magnetický nabíjací USB-C kábel Apple iPhone a životné prostredie Puzdro zo 100% recyklovaného hliníka 100% recyklovaný volfrám v Taptic Engine 100% recyklované prvky vzácnych zemín vo všetkých magnetoch 100% recyklovaný cín v SiP Energeticky úsporné Ekologické balenie Sklo displeja bez obsahu arzénu Bez obsahu ortuti, BFR, PVC a berýlia Obsah balenia Apple Watch Series 9 41mm Remienok Magnetický rýchlo nabíjací USB-C kábel (1m) Dokumentácia Rozmery: 41 x 35 x 10,7 mm Hmotnosť: 32,0 g *Apple Watch vyžadujú iPhone XS alebo novší s najnovšou verziou iOS